17.11.2008

GIRLS VS BOYS


Kjærlighet virker alltid å måtte være komplisert. Det bærer preg av sjalusi, sinne, avhengighet eller rett, alt for sterk kjærlighet eller at man rett og slett passer for bra sammen så det går til det negative. Og fra oss jenters side virker det alltid som at det er ved gutten problemene ligger. Er vi for opphengt i guttens problemer at vi ikke ser våres, eller er det ren og pur fakta? Forskning har bevist at gutter tar mer lettvint på sex enn kvinner. Det er noe som skjer under sex som får jenten til å knytte bånd til gutten hun er med. Gutter har ikke denne egenskapen/genet og kan lettere glemme jenten å gå videre på neste. Til gjengjeld viser statistikken at jenter i gjennomsnitt debuterer i tidligere alder enn gutter. Beviser dette da at jenter tar lettere på det eller er det bare det at det er vanskeligere for gutta å få seg et ligg? Svaret på sistnevnte eksempel ville jo ledet oss inn til en sirkel. Det er lettere for jenter å få seg et ligg fordi gutta er konstant kåte, derfor blir sex mer en tilfredstillelse enn noen form for kjærlighetsinnspirende opplegg. Som igjen fører til at sex er bare sex og kjærlighet er noe annet.Og når vi snakker om det. Hvorfor må det være sånn at om en jente får seg to ligg på en helg så er de horer mens når gutter får seg to ligg så er de 'kongen på haugen'? Jeg vet at alle disse spørsmålene har gått rundt og rundt på alle diverse girl-nights osv. Men hva er egentlig det konkrekte svaret? Jenter er fremdeles undertrykket, hvertfall på dette punktet. Men i konklusjonens skjebne sitter jeg da igjen med at kvinner er smartere! For lar vi oss egentlig lure av forskjellsbehandlingen, nedtrykkelsen og ydmykelsen når du vi utfører en helt lik handling som gutta og får en helt annerledes reaksjon?

11 kommentarer:

MaleneB sa...

Likte innlegget ditt, du vet hva du skriver om, og utrykker godt hva du mener.. utrolig bra!

Christina sa...

Kjærligheten er ikke lett.

Silje Gusfre sa...

Hehe! Tusen hjertelig :-)

Jeg har hatt en fin dag vetdu,. Hva med deg? :-)

Anonym sa...

Utrolig bra innlegg..! Å finne det konkrete svaret er ikke lett..

Christine N sa...

Veldig bra innlegg:)

Camilla Didriksen sa...

Veldig bra innlegg! Synes du tar opp viktige poenger :) Jenter blir jo faktisk stemplet som horer mens guttene er SÅ kule om de ligger med noen liksom.

Stine Elisabeth sa...

For et bra innlegg! Ble helt revet med, og jeg har lurt på det samme lenge, hvorfor det er så stor forskjell på reaksjoner blant guttene og jentene!

Magnuss sa...

det er ikke så stor forskjell nå so før med at om gutter ligger med noen er det greit lissom. jenter kan også ligge ed flere på en helg uten at de blir stemplet. eller, i forhold til tidligere iallefall:) og du kan tenke deg da. at so du sier så ligger gutter mer rundt, mens jenter knytter bånd til de de ligger med; hvordan det er med homsene! FY FAEN der ligges det rundt! alle kan jo få seg noen ting uansett der lissom, siden alle er så forbanna kåte!:P omg sier jeg! hardt liv. men jeg skal på date;D

bra innlegg btw!:)

Tuppene sa...

Det som irriterer meg i forhold til dette er at det er jentene som stempler jenter med "horer" fordi noen har ligget med flere en helg f.eks. Har aldri hørt en gutt som har sett veldig ned på en jente som har et aktivt sexliv med mange partnere. Derfor bør kanskje de fleste av oss gå i oss selv, enn å skylde på at "de andre" stempler oss. I alle fall min mening:)

Angela.I.D sa...

bra innlegg! du vet hva du prater om. :)

MaleneB sa...

leser dette innlegget om og om igjen jeg. er så saaant!